Fotboll EM

EM 2020s matchresultat—så här följer du dem enklast

EM är inte så långt ifrån — endast ett år kvar och så har 4 år passerat utan att man vetat om det. Det känns alltid som att en stor fotbollsturnering alltid är runt hörnet trots att man hade en väldigt nyligen. 2018 hade vi VM och nästa år har vi som vanlig EM.

Trots att EM endast omfattar Europa och de europeiska lagen så är turneringen minst lika spännande som VM p.g.a de europeiska lagens dominans inom just internationell fotboll. Man har lag som Holland, Tyskland, Spanien, Italien, England och självaste Sverige i en turnering. Det är dessa lag, i samband med några till som gör VM så spännande — så varför skulle inte EM vara minst lika spännande?

Den som följer fotbollsturneringar vet hur viktigt det är att följa matchresultaten i realtid. Man vill inte missa ett mål — en spännande match. Man vill vara med och veta allt i den stund det händer. Om du önskar följa matchresultaten i realtid, oavsett EM som VM, så läs vidare. Här kommer vi berätta hur man gör det enklast.

Matchresultat i realtid via mobila appar

Det finns idag många appar som kan visa matchresultat oavsett sport i realtid direkt i din telefon. Detta betyder att du inte behöver ha en dator med dig eller sätta dig någonstans eller hitta en TV för att få reda på vad resultaten är för en given match. Appen visar dig istället alla lagen, deras matcher samt matchresultaten för respektive match direkt, i realtid, i din mobiltelefon. Majoriteten av appar erbjuder även möjligheten att få en notis så fort det blir mål, straff eller andra dylika händelser i matchen. Detta innebär att om du är på språng, eller för stunden inte har tillgång till TV så kan du ändå vara med i matchen. Blir det straff får du en notis — resulterar straffen i ett mål så blir du medveten om det. Du har alltså full koll över matchen, i realtid, utan att behöva hitta en TV.

Många appar sänder även matcher live, så som Viaplay eller Cmore. Om du prenumererar på någon utav de tjänsterna så kommer du kunna se på matcherna live, i HD kvalitet, utan några som helst problem. Önskar du andra sporter så brukar streamingtjänster som dessa även sända andra sporter. Du kan hitta allt ifrån Curling till Golf till Basket till Vinter OS.

Liveresultat på hemsidor

Orkar man inte med appar eller nedladdning av sådana så finns det även hemsidor som visar matchresultat i realtid. Populärast inom detta är säkert LiveScore. Dock så finns det många andra hemsidor värda att nämna. En är FlashScore som visar lite mer information jämfört med LiveScore, dock saknar den LiveScore:s klassiska utseende, vilket är vad folk gillar mest med LiveScore. Du knappar helt enkelt in “Liv” i din webbläsare och så fyller webbläsaren på med resten och du slår enter. Därefter är du inne, ser önskat resultat och stänger sedan ner. Det går så smidigt att det är svårt för hemsidor att slå denna känsla. För den riktige fotbollsentusiastiske så kan det vara intressant att kika på möjligheter att skapa en egen tjänst för liveresultat. Om detta låter intressant för dig kan du helt enkelt besöka Hittawebbhotellet och härifrån börja ditt äventyr att skapa en hemsida för att visa just liveresultat.

Konkurrensen inom detta är väldigt stort. Dock så brukar sådana hinder inte betyda något när man älskar något väldigt mycket och om man råkar vara fotbollsintresserad, samt datorintresserad och önskar starta en hemsida som förser användare med just liveresultat — kanske inför VM, eller nu inför EM, så kan det definitivt vara en bra idé att börja redan nu och se om man kan få till en sida innan turneringen drar igång på riktigt.